JIU-JITSU/TAI-JITSU   
BJJ   MMA   IAIDO

OM KRISTIANSTAD KAMPSPORTCENTER

Föreningen är medlem i Riksidrottförbundet och Svenska Budo & Kampsportförbundet, samt i flera specifika förbund som Svenska Taijutsu/JuJutsuförbundet, Svenska BJJ förbundet, Svenska MMA förbundet mfl. Föreningen bildades med namnet Kristianstad Budokwai 1971 av Wilhelm Schmidt. Till en början undervisades i både Judo och Jiu-Jitsu, men utvecklingen ledde sedan helt mot Jiu-Jitsu. 

1998 inleddes samarbetet med Tai-Jitsuklubben Asahi Wichterich i Tyskland som vi sedan samarbetade med under många år. När den perioden avslutades fortsatte föreningen stilmässigt helt självständigt, och vi fortsätter att kontinuerligt ta till oss bra tekniker och utvecklas.

År 2013 gick vi samman med Kristianstad BJJ/MMA som funnits i våra lokaler flera år redan, och bytte då samtidigt klubbnamnet till dagens Kristianstad Kampsportcenter som känns mer rättvisande för den mångsidiga verksamhet som bedrivs i föreningen allt sedan dess. FÖRENINGEN FYLLDE 50 ÅR 2021 !

Vi hade länge förhoppningen att vi skulle kunna erbjuda ett spännande träningsläger under 2021, men på grund av det osäkra läget med Corona pandemin både här och i Europa så valde vi att skjuta på vårt firande till 2022. 


Den 20-22 Maj, 2022 blev det alltså av med Jubileum! Vi höll träning med mycket meriterade internationella instruktörer i olika kampsport stilar, från Sverige och övriga Europa. Vi hade trevligt både på och utanför mattan och träffade gamla vänner såväl som nya kontakter! 


PROVTRÄNING

Du som är intresserad är välkommen att komma och provträna två pass. Vi har löpande intag under terminen förutom i BJJ/MMA.


Se träningstider med mera HÄR

TRÄNINGSAVGIFTER

Medlemsavgiften är samma för alla och gäller för ett helt kalender år.

Träningsavgifter betalas per termin, och varierar litet mellan grupperna.


Läs mer

OM VÅR TRÄNING OCH CORONA

Efter den långa pandemin så vill vi gärna fortsätta med de goda vanorna  att vi alla håller god hygien och att man stannar hemma från träningen vid symptom och visar varandra fortsatt hänsyn.


ordnings/hygien regler

BESÖKS ADRESS DOJO

Kristianstad Kampsportcenter

Grönbetesvägen 1

291 42 Kristianstad

KONTAKT / INFORMATION

FAKTURERINGS ADRESS:

e-mail faktura:

kassor@kristianstadkampsportcenter.se


post faktura:
c/o Camilla Hansson
Torsebro Byväg, 227
291 96 Kristianstad


BankGiro:   318-0783 
Swish:         1235681663

© copyright Budoföreningen Kristianstad Kampsportcenter
Org.nr:  838200-6487

FÖR MEDLEMMAR

Det finns flera Facebook-grupper som används för info och kommunikation mellan instruktörer och aktiva eller föräldrar.  Läs mer